Alla inlägg under februari 2009

Av Marie - 10 februari 2009 20:09

Jo som jag sa så började vi en ny kurs idag - Droger,missbruksbeteenden och olika behandligsmetoder! Och det gick bra, och nu ska vi göra ett projektarbete och som jag säkert sa tidigare så ska vi jobba i en liten grupp eller enskild, och Madde,Midde och jag kör en grupp så slipper man stå där uppe själv och "leka duktig" haha, så vi har valt att göra ett arbete om "Tablettmissbruk" vilket kommer bli sjukt intressant faktiskt ;D Annars efter skolan har jag bara slappat, och pluggat lite.. vi har nämligen några avsnitt av "beroendet" vi ska kolla igenom och fastställa lite så är väl typ det jag gjort, och även städat lite =) får besök på torsdag så tyckte att jag kunde dra igenom lite snabbt idag bara så slipper man göra det så mycket på onsdag kväll ;D Nu har jag nyss pratat med T i telefon, du får mig alltid att må så bra :) sen ska vi ses på torsdag och kolla lite film osv, kul :D Hmm annars då, just nu sitter jag bara här och väntar på att AA ska börja typ! tråkigt att dom bara sänder det nu 1 gång i veckan :( 


Imorron ska man till morsan och tvätta, finns ingen ledig tid på ap länge här och hon hade ändå tid imorron så, perfekt! ;D 


Nene, nu har jag babblat klart för denna gång ;b

Take care ;)

Av Marie - 8 februari 2009 23:50

Som ni redan vet så har Malin varit här hela helgen :) och ikväll kom J hit så vi kollade lite film, det blev made of honor.. faktiskt jävligt bra film :) Dom åkte nyss så nu sitter man ensam, jävligt skönt på ett sätt men tomt genom att man inte har någon att snacka med, därför får jag väl skriva av mig lite här då! Min hals är fortf inte bättre, men febern har dämpat sig lite. Så jag hoppas verkligen jag får sova inatt. Funderar på att dra igång en till film, eftersom Malin ville att jag skulle hålla mig vaken tills hon kom hem så vi kan snacka lite på msn.. men frågan är ju vad jag vill se, äsch det återstår att se :)

På tisdag börjar vi våran nya kurs i skolan, "Droger och missbruksbeteende" på ett sätt kan det bli jävligt intressant samtidigt som våran studieplan såg förbannad jobbig ut, massa inlämningsuppgifter + ett projektarbete! Men jag och M (klasskompis) ska köra ihop vårat och köra en liten grupp istället, eftersom redovisningen ska hålla på i 20 minuter.. HALLÅ ska JAG snacka inför 23 pers i 20 min? Vad ska jag då babbla om liksom, jag hatar att stå och snacka inför massa folk, aja får se hur det går.. M är likadant så, vi får göra vårat bästa och se om det går vägen ;)

Fick även veta igår att en klasskompis hoppat av, vilket är ganska tråkigt när det försvinner folk! men men, orkar man inte/klarar inte av all press så gör man nog rätt genom att hoppa av! Än har jag inte fått den känslan, men därimot hört många i klassen som fått den, men jag kämpar på :) 

Ne nu ska jag nog sluta babbla, och se om man kan göra någon nytta istället.


Take care, kram på er!  

Av Marie - 8 februari 2009 14:40

I torsdags kom Malin hit, vi gick ner på stan och handlade lite och sen gick vi hem och började städa och tog det lugnt. I fredags så åkte vi till kramfors en sväng på kvällen med JO, var hyffsat dött men Malin skulle hämta sin laddare sen snurrade vi bara runt lite och åkte hem.. Och igår (lördag) så slappade vi hela dagen och sen kom J hit så vi kollade lite på melodifestivalen och en liten stund på wallander, sen åkte vi ner till Kramfors och snurra med C, sen in till han och drack kaffe och hittade en skit sött katt, vid namn Zlatan haha :p

Var skapligt dött i kramfors igår också, och jag lyckades bli sjuk såklart ;s ligger här nu med feber, ont i halsen och världens jävla huvvevärk :( så det blir bara att vila idag och se om man mår bättre tills imorron när man ska iväg till mamma.. 

Aja ska vila vidare nu jag!

Take care.. 

Av Marie - 5 februari 2009 10:10

Oj, när jag la mig i sängen igår kväll insåg jag att "va fan jag glömde blogga idag" jaja, då hade jag redan stängt av datorn och hade verkligen ingen lust att kliva upp från mitt varma täcke ;) Men men, nu är jag igång igen!


Igår: vaknade rätt tidigt, åt frukost.. hör och häpna, MARIE fick i sig frukost. Första gången på 22 år *skrattar* Sedan gjorde jag mig iordning och sedan kom mammsi hit. Vi hade bestämt oss för att gå ner på stan och handla lite tillsammans, och så blev det! Jag handlade lite små saker till lägenheten och hårfärg, så vi gick hem till mamma sedan så att hon fick färga håret på mig, jag har inte lärt mig det där än, har för långt hår för att kunna göra det själv! Sedan när jag kom hem fick jag ett trevligt samtal så vägen blev automatiskt kortare, tror jag! (a) 


Idag, nyss klivit upp och även hunnit lägga mig igen (i soffan) kollar lite på tv och skriver här så att ni har något att läsa :) Mår inge vidare bra idag, ont i magen (månadseviga helvetet) och smärta i huvvet, en kompis från svall ska komma idag så jag hoppas verkligen jag mår bättre, vill inte ställa in det :( men men, nu ska jag sluta pladdra för denna gång och önska er en underbar torsdag! :)


Kram på er! 

Av Marie - 3 februari 2009 16:16

Kan börja med att säga att flytten gick bara bra, kom in i lägenheten igår. Alla möblerna kom runt 12 tiden, och ett jävla jobb vare. Plus grejor ÖVERALLT xD haha! M och J sov över här inatt för att vi skulle hinna bli klar med allt, vilket vi även blev! Eller ja, idag när jag var på skolan så höll dom på och greja här, och när jag kom hem var det helt rent här, sjukt skönt och ett stort tack till dom båda :) och alla inflyttningspresenter, tack (a) Men nu är man inne och det känns skönt, dock saknar jag wilmis =( men men, det tar väl sin tid att vänja sig utan henne, om jag nu inte tar henne hit till slut ;D

Aja, annars då. nu sitter jag typ bara och glor film och tar det lugnt, är så sjukt trött så det finns inte, så less på mina sömnproblem! Vette fan hur jag ska få tillbaka min sömn :/  Men men, blev godkänd i psykologin och det känns iaf otroligt skönt. Nej nu dags att röra omkring lite här.


Ta hand om er, Kram på er! 

Av Marie - 1 februari 2009 09:08

Ja fi fan, vad gör jag vaken nu? xD Skit svårt och jobbigt att sova i en soffa, vaknade av ljuset nyss och blir galen på sånt, sen kanske jag la mig lite för tidigt igår? men allt för att det ska bli måndag (flyttar in riktigt i min lägenhet) Idag ska jag bara dit och fixa lite, hänga upp gardiner och göra det lite "mysigt" tills imorron när J och M kommer och ska hjälpa mig med möblerna typ, och sen lär dom även sova där. dock har jag skolan på tisdag men men! Gick nyss in på FC och såg att jag blev godkänd på min traumatisk kris - uppgift! Galet skönt, så nu har jag bara en uppgift kvar som ska redovisas på telebilden på tisdag, så får jobba lite med den ikväll. Nej nu ska jag slänga mig in i duschen och sen dra till my hoome ;)

Sköt om er, kanske hör av mig senare idag.. 

Feedback tack.

Hejja! 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Dagens Datum

Omröstning

Har du träffat mig?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards