Alla inlägg under februari 2009

Av Marie - 17 februari 2009 18:08

Jo som alla andra tisdagar var jag på skolan idag, hade föreläsning med Göran Mårskog som jobbar på behandlingshem.. var rätt okej först men blev tröttsamt efter ett tag, men han var jävligt bra iaf så jag höll mig faktiskt vaken :) Efteråt så skulle M,M, och jag göra ett upplägg ang vårat projektarbete, och vi kom fram till att vi ska göra en film och visa för klassen haha! Och om ni är riktigt snälla så kanske jag kan lägga ut den här också, men det beror HELT och hållet på er! :) Ska ha massa kommentrarer innan jag bestämmer mig för att lägga ut den (a)


Sen när jag väl kommit hem så kom kusin och moster på besök, fick massa inflyttningspresenter, typ köksklocka, kuddar till soffan och massa blommor och en hall lampa! :) Annars har jag mest bara pluggat, fast snackade med guppen i telen en timme också, dumt att glömma bort han liksom ;) *haha*


Tog nyss ett break från boken, måste nog återgå till den om jag ska hinna läsa klart den idag som T ville ;o lycka till Marie "Tack tack" !


Ps, vill tacka tobias som gör så fina bilder till mig ( ni ser bilden ovanför) :)


Ah just ja, boken vare ja ;) Hade bra! 

Av Marie - 16 februari 2009 14:24

Försökte göra ett ryck och plugga, klarade av halva filmen och sen sket sig allt! Jag är så omotiverad så det finns inte. Och mycke tankar, ska jag fortsätta eller inte? Kommer jag verkligen orka med det här i ett år till, när tankarna verkligen förstör allt för mig. Varför känns allt så fel men samtidigt så jäkla rätt? ;( Jag tror att jag gått och blivit deprimerad igen, eller så har jag mina perioder vad det gäller skolan igen, och hur gör jag för att få tillbaka motivation? Nån som kan hjälpa mig, för jag blir galen av det här!


Men men, nått roligt? Svar nej!

Ps, ni karlar som hänger efter mig, kan ni bara lägga ner jag orkar fan inte med era jävla patetiska "romanser" jag är inte intresserad, har aldrig varit och kommer fan aldrig bli, så snälla ge upp nångång, sluta skicka massa mesiga sms, jag faller inte för sånt där trams ändå!


Aja, det här gick ju lika bra som alla andra gånger när jag ska blogga, så jag ska nog sluta skriva på ett tag, hör av mig när jag har nått vettigt att komma med!


Tänker på dig, positivt eller negativt går ju att diskutera!

Hejs!

Av Marie - 15 februari 2009 20:59

Finns en hel del tankar som snurrar i huvvet på mig, vet varken ut eller in! Känner mig osäker på det mesta faktiskt, även på mig själv! Vet inte varför jag skriver, eller vad jag vill få ut av detta inlägg men jag bloggar inte för eran skull utan för min egen. Och vill ni inte läsa så är det helt upp till er!

Därför slutar jag skriva nu! 

Baj baj :)


Av Marie - 15 februari 2009 18:07

Fredag!


Malin kom hit, ovanligt va? haha iaf så gjorde vi inte direkt mycket, tog det lugnt och sedan åkte vi iväg på "site saaing" men det där förstår inte ni läsare och jag orkar inte skriva om det heller så :b Aja men det fick duga!


Lördag!


Malin fortf kvar, vi städade lite och tog det lugnt.. Sedan kom T hit så vi följde matcherna och sedan kollade vi på film och Melodifestivalen, men som vanligt blir det aldrig som jag vill :( Men men, vi började kolla på saw1 men alla tre blev typ skit trött så vi gick och la oss istället :) Och idag har vi bara kollat på tv (och film) sedan åkte T hem, och bara nån timme efteråt kom brorsan m.familj så jag har busat med barnen en massa, och Celine har tappat sin första tand :D Ikväll blir det bara lugnt, måste nog plugga men jag har ingen ork, blir väl att kolla beck också innan man lägger sig :) Aja, sköt om er!

Av Marie - 13 februari 2009 11:10

jaja, den dagen har jag nog varje dag! Alltid är det nånting som inte går som jag vill såatte! Nyss kleve upp, ska snart hoppa in i duschen sen kommer släkten *blä* vill vara själv och få tänka ifred, men men förstog att det skulle bli såhär när jag flyttade så :) Aja, blev lite tjaffs igår i klassen på våran diskution (trodde vi) men då hade människan bara skrivit fel namn, arg blev vi! så hoppas hon rättat till sitt stora fel nu och bett personen om ursäkt! haha.

Snackade med M i telen inatt, och vi kom på att vi har banne mig snart sommarlov och det betyder 2 månader ledig tid, tro du man längtar lite eller? Sen i tvåan har vi typ bara 1 kurs sen lia i 19 veckor sen klar :D


Får hålla tummarna på att polarn kommer in på utbildningen nu, och du kommer inte ångra dig *eller nått* ;b


Ne göra annat!

blä hej!

Av Marie - 12 februari 2009 22:15

Fan så äckligt jävla lat jag varit idag då, inte ens kollat på en enda dokumentär och har inte ens varit in på FC idag och kollat! Har nog tappat motivation igen, men men ska snart till Kfors och informera om utbildningen så måste nog ta tag i detta om det ska bli bra ;) Men jag och M är ju "proffs" som hon kallar det så får väl visa det då.. man kanske ska göra ett ryck eller 3? *segt*


Imorron kommer massa folk hit igen, då vet dom vad dom har att göra iaf! STÄDA! för som jag sa tidigare så hade jag städat, haha och marie har även dragit fram igen ;/ jag är sanslös! Snart kommer mina böcker också förhoppningsvis som vi måste ha till denna kurs, då blir det ännu mer kaos. tro jag ska anlita en sån där "städmanick" åt mig, nån som är villig? *haha*


Nej nu ska jag sluta för idag!

Najti najt på er!

Av Marie - 12 februari 2009 17:12

Vaknade runt 10, klev upp och gjorde mig iordning (host) och gick iväg till mamma, skulle hämta lite tvätt som jag glömt! Sen följde hon med mig hem, drack kaffe osså bytte jag gardiner i köket! Sen när hon kilat så städade jag upp lite här, tror att det behövdes.. skolböcker ÖVERALLT! ;D *plugghäst* haha.. Aja nu har jag iaf nyss duschat, sitter och snackar lite med Malin på msn!


Ne men det här va inge roligt idag!

Hade bra!

Av Marie - 11 februari 2009 12:09

Nu har jag precis kollat på 3 delar av "beroendet" det är dokumentärer vi ska kolla på och sedan reflektera! Och det är sjukt hur drogerna verkligen kan styra ens liv, och vilka livliga fantasier dom ger en människa. Men frågan är som alltid annars, varför! Det är verkligen intressant att kolla på dessa dokumentärer, gamla narkomaner och missbrukare som berättar om deras tid "på plattan". Det går verkligen snett för ett antal människor, all press som finns i detta land, man måste vara PERFEKT och berömd för att köpa mjölk snart liksom, helt sjukt! Nu har jag iaf skrivit in det där i våran diskution, ska fortsätta se resten av dokumentärerna nu :)


Take care!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Dagens Datum

Omröstning

Har du träffat mig?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards