Alla inlägg den 28 februari 2009

Av Marie - 28 februari 2009 19:43

Jepp nu blir det iväg och fira Timrås plats i slutspelet :D Så jäävla underbar..

Modo? Vad ska man säga..HAHA jävla stolpskott, trodde dom seriöst att det skulle bli slutspel för dom eller? Nono, väx på er så syns vi nog nästa säsong *hånskrattar*



TIMRÅ TILL SLUTSPEL!!! :D


Av Marie - 28 februari 2009 16:40

Uscha, fick nyss veta att en barndomskompis avlidit i Frankrike, han försvann i söndags och idag hittade polisen honom i en flod! Vi var grannar när vi var små och vi lekte alltid massor med Dennis och J, hade snöbollskrig och byggde snökojor :) Träffade dig förra året på stadsfesten, och nu? Nu är du borta, det känns konstigt, overkligt.. Du var en social och omtänksam person rakt igenom och du hade kommit så långt i din karriär, cirkus och allt kul och du cyklade alltid på din enhjuling genom stan och bara log och visade hur stolt du var :)

Jag är tacksam för dom år jag fick med dig.

Vila i frid Nils, även fast jag har svårt att tro att det var det här du ville =/

Hoppas du får det fint, vi ses på andra sidan vännen.

Du är saknad! 

Av Marie - 28 februari 2009 15:04

Sådär, nu har jag nyss haft främmande, trevligt trevligt :) som ni ser så har jag en ny bakgrund här och med det vill jag tacka min underbara goa vän Crille som gjort denna åt mig :)


Jo, som jag skrev tidigare så blev det ingen utgång? ÄNDRADE PLANER!

Jag ska ut, det här har varit bestämt i en månads tid och eftersom jag känner mig bättre och inte behövt tagit någon medicin idag så blir det att jag följer med ut, behöver fan komma ut alltså. Så jäfla keft att sitta här och bara tänka på allt skit :D Och blir jag sjukare så får jag helt enkelt skylla mig själv :)


Nu är ni uppdaterad!

Baabaaj :) 

Av Marie - 28 februari 2009 10:46

Jahupp känner mig fortf inte pigg alls, förkylningen är kvar och huvve dunkar som aldrig förr! Vet ni hur less jag är på denna skit nu, och alla jäkla mediciner man måste ha koll på, fy fan! Jag ville ju ut ikväll, men det får man inte nej! Blir galen på det här. Grannen väckte mig, ARG! Tog upp pluggandet igen bara för att, så jag inte hamnar efter alla andra. Men känner mig fortf för omotiverad, men får snart tillbaka krafterna ;)


Jo just ja, har iaf fått tillbaka en grymt bra kontakt med mitt gamla ex, hur underbart som helst och vi kan verkligen prata om ALLT! Men han gjorde mig förvånad genom att säga att jag fortf betyder för honom, jag menar det här var ju ett tag sen (a) men som sagt är det jävligt skönt att vi har fått tillbaka våran kontakt,för den va inte lik någon annans :) kunde sitta hela nätterna i telen och bara prata om timrå tex, och hur GÖTT är inte det liksom? ;) Och att han va på timrå matchen i måndags och vi missade varandra haha :b Nemen du vet att jag alltid kommer finnas bakom och stötta dig vännen, och du.. som vi sa så ska vi aldrig ge upp, vi ska kämpa oss igenom all skit och segra tillsammans! :) Du har min axel, när du än behöver den! dvd :)


Nehep, nu ska jag hopp in i duschen och göra mig klar för besök!

Babaaj :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Dagens Datum

Omröstning

Har du träffat mig?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards