Alla inlägg den 24 februari 2009

Av Marie - 24 februari 2009 20:46

Fick detta ämne av Malin: Kärlek!


Jadu, vad ska jag säga om det ämnet? Den kan vara hur underbar som helst i vissa stunder, medans den kan vara otroligt tung och jobbig också. Sen finns det folk som utnyttjar ordet kärlek, säger en massa saker bara för att få folk på fall, och när personen står där och är galet kär så vänder dom ryggen imot och går sin väg! Ja det finns all sorters kärlek, vissa tar kär och andra lek! Själv har jag haft rätt så bra, verkligen kunnat ge och ta i mina förhållanden även fast jag är den som "lessnar snabbt" eller hur man nu säger :) Men bara dom ger mig lite distans så brukar det funka rätt bra faktiskt. Men nu, ligger den verkligen på is för min del :) Kanske är skönt på sitt sätt, men samtidigt saknar man någon som alltid finns där, någon man kan öppna sig för och som bara är ens egen, men men får vänta och se om  drömprinsen dyker upp och tar mig för den jag är (a) Men jag är även jävligt kräsen vad det gäller sånt där, otroligt kräsen! Men det kanske är bra på sitt sätt också, jag vet inte!


Men får tacka Malin för ämnet och du vet att jag älskar dig gumman <3

Av Marie - 24 februari 2009 20:25

(Folk får ge mig ämnen jag ska skriva om, bara för att) Här har vi ett:

Tommy: Arbetslösheten!


Han ville då att jag skulle ta upp allt ang arbetslösheten som vi har här över landet just nu folk blir uppsagda till höger och vänster som han säger, och jag håller verkligen med honom. Man hör bara fler och fler som får gå från sina jobb. Han själv blev av med jobbet förra veckan *om jag förstått det hela rätt* Och ungdomarna som dom lovade massa jobb? Vart finns dom där lovade jobben som skulle finnas då? Nån som sett till dom? Nej inte vi iaf, och om så är fallet så kan ni ju slänga över en kommenterar om vart dom där "alla jobben" finns, vore intressant att veta! Massa lovande men det blir tvärtom, är det inte likt M så säg! Vilken hade inte förstått detta? Jaja, vad säger man så jävla tragiskt att det ska behöva bli så att varannan svensk går arbetslös snart! Inhoppade vän som säger: Det är förjävligt. Jag håller med!


Och detta är MIN åsikt, så kom inte och säg imot mig för det är så otroligt onödigt nu! Babaaj! :)

Av Marie - 24 februari 2009 18:34

Såhär är det, en "kompis" blev lämnad med ringen på fingret för ungefär en månad sen eller så, kommer inte riktigt ihåg när. Iaf så blev --- jätte depp vilket jag förstår helt klart. Fick veta nån vecka efter att --- skaffat  ------- och även bleve sambo efter bara någon vecka efteråt, är det inte fantatiskt vad det flyter på för folk? :) Ehm, dock räknar jag bort mig själv där! Jag är inget folk i den meningen xD Men iaf, och --- mår hur bra som helst nu osv, iofs vem fan hade inte gjort det liksom? ;o Men hoppas det går bra för er i framtiden nu så att det inte blir som med förra :)


All lycka till "lyckan" som kan dra långt åt ..... de va allt för idag. ingen som bryr sig om vad jag babbla på om ändå så hare bra allehopps :)


My friend, tack för att du finns grabben, nöjd nu? ;) 

Av Marie - 24 februari 2009 17:20

Sjukt less på denna jävla skit nu!!!!

Av Marie - 24 februari 2009 12:10

 Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Na na na …

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

Av Marie - 24 februari 2009 10:20

Happ då var det dags igen då, vaknade nyss av att jag inte kunde svälja, gör så jävla ont, så gick verkligen inte somna om ;S så som ni säkert förstår så blev det ingen film inspelning idag eftersom jag knappt har någon röst, så vi fick skjuta upp den ;s


Aja igår va man på matchen, och vad säger man? Timrå ville inte alls spela den där matchen, dom hängde inte med frölunda´s tempo över huvvetaget! Va verkligen den tråkigaste matchen jag nånsin varit på alltså.. Men  när det återstog 10 min kvar av matchen så skickar dom in 1 mål, Äntligen va matchen igång.. Efter nån minut skickade vi in andra målet. Men matchen slutade vilket fall som helst 2-3! Aja, bynäs borta på torsdag! 


Nu ids jag fan inge mer, får se om jag orkar skriva mera senare.

Ska vila.

Babaaj! 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Dagens Datum

Omröstning

Har du träffat mig?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards