Alla inlägg under mars 2009

Av Marie - 9 mars 2009 22:32

Timrå vann matchen ikväll men 5-4, avgjordes i fjärde perioden! Så grym skön seger, men nu väntar dubbelmöte i Jönköping med matcher både onsdag och torsdag denna vecka. Såvida inte Timrå vinner båda matcherna i Jönköping väntar en eventuell sjätte kvartsfinal i Timrå på lördag. Vore ju underbart om vi tog hem segern på båda matcherna nu ;) Aja nu är jag helt slut i huvve och borde snart lägga mig så jag orkar med dagen imorron, VILL INTE VILL INTE!!


Men vill tacka alla som stöttat mig ikväll, nu är helt underbara! Tack för att ni tror på mig, det kommer hjälpa mig mycket imorron :)


Nu ska jag plugga igenom detta en sista gång innan jag somnar!

Tack och gonatt!  



Av Marie - 9 mars 2009 19:11

Vi började våran innevecka idag, började 08:30 och kom nyss hem strax före 19:00 helt sjuuuukt lång dag och min rygg håller verkligen på att gå av :/ Så sjukt jävla ont! Aja dagen har väl funkat relativt bra iaf, föreläsning på förmiddagen och "familjeträd" på eftermiddagen, som patienterna får göra på behandlingshem, sen satte vi oss i ring och snackade om känslorna.. Hatar det, fick tårar i ögonen på engång, saknar pappa så jävla mycket :( Önskar jag bara fick lämna allt här och bara vara hos honom, vissa dagar är helt enkelt jobbigare än andra, och inneveckorna är jobbigast! Men men, sedan när vi slutade halv 5 så skulle vi träna på projektarbetet, så Fabbo kollade på oss och gav oss lite feedback :) OCH NEJ, jag röker inte fabbo haha!

Aja, nu orkar jag inte mer, helt slut efter dagen och måste träna lite mer på projektarbetet och pyssla med lite saker här hemma.. Skola imorron 08:30-16:30 , ingen övertid då inte ;) Nene, önska mig lycka till inför imorron nu, snälla (a) Jag behöver det! :)


Hare bra gott folk :)

Kram kram 

Av Marie - 8 mars 2009 12:24

Jag har inte så mycket att säga om helgen, men helt underbar var den iaf :) Förutom match fanskapet igår, men jag fick tyst på S ganska snabbt som satt och skrattade åt mig för jag blev bara mer och mer förbannad på allt!


Nu sitter man här och tänkte plugga, men kom på att jag är ju klar med denna kurs nu? Eller, vi har inga fler inlämningsuppgifter iaf! Imorron börjar våran innevecka och på tisdag 14:45 ska min grupp redovisa vårat projektarbete, så imorron kommer vi stanna kvar på skolan och träna lite så vi är säkra, för detta måste sitta!  :) Men det ska nog gå bra om vi tränar imorron, tagga! ;) 


Hoppas denna urtråkiga vecka kommer gå snabbt nu, vilket innebär att jag är ledig en vecka, sen ut på min underbara LIA :D Ååh vad jag längtas, ska bli sjukt kul att få komma tillbaka dit i hela 6 veckor!


Just ja, tidigare idag fick jag reda på att jag är typ släkt med Daniel westling som ska gifta sig med Viktoria ^o) Kul kul! :)


Aja, ne nu fåre vara bra!

Tjing 

Av Marie - 6 mars 2009 00:35

jag borde tex försöka sova nu, men det går inte! Fastnade framför en bild, som ger mig så mycket SKIT tankar så det finns inte, Varför? Orkar inte gråta mig till söms igen. Du ska fan bort från mina tankar, men hur? så mycket som påminner så jag blir fan galen, isf måste jag flytta ifrån lägenheten och det orkar jag verkligen inte göra nu! Varför, VARFÖR? får inga svar på mina frågor, allt bara snurrar i huvudet på mig, jag blir galen!


Shit the same and fuck the game!

baj! 

Av Marie - 5 mars 2009 21:45

ojoj vi vann första kvart matchen mot HV med 2-1 ;) hur underbart är inte det, dom toppade och vi bottnade i elitserien liksom, så kommer dom och vi tar dom utan några problem alls ;) Jaja, underbart som fan iaf, mobbing för S imorron nu då ;) heheh


Kram påer! 

Av Marie - 5 mars 2009 16:54

Sådär, då var uppgiften inskickad (för några timmar sedan) GÖTT! Nu väntar man bara på att matchen ska börja ,men dit är det ju 2 timmar ;o Imorron kommer malin tidigt, vi ska hjälpas åt att leka duktiga, vi ska nämligen sätta upp min hörnhylla, och den kommer bli så snyggt med bilderna på barnen som ska finnas där! Sen kommer F och S hit så ska vi se film, mysmys!


Återkommer nog senare!

Hade bra :) 

Av Marie - 5 mars 2009 13:50

tråkiga rubriker jag har att komma med *skrattar* :)

Idag har jag iaf varit på stan med mamma en sväng, köpte en ny puma jacka bla, fixade nytt leg! Så nu slipper jag tänka nå mer på det. Nu sitter jag och pluggar, uppgiften ska ju vara inne om en timma *panik* men iofs så såg jag på inlämningen att det är fler än jag som är sen med uppgiften, men den är snart klar så jag hinner nog ;) Ikväll blir det öl och hockey, ska bli nice!

Ne återgå till boken nu så jag får något gjort. Hörs kanske senare :)


Timrå ik in my heart forever and ever <3 

Av Marie - 4 mars 2009 18:36

Idag var man och spelade in filmen i Edsele, jag och madde började med att gå till stallet när jag kom dit och släppte ut hästarna för M och O hade inte kleve upp än :b Sen gick vi in och pratade lite osv och då var dom vakna, läste igenom manuset 1000 ggr sen körde vi igång, började med ute spelningen, och sedan in och fortsätta, filmen pågår i 20 minuter iaf och vi blev sjukt nöjda och O gav oss godkänt direkt när han fick se den ;) Haha jag spelade en missbrukare som "knarkar" -blandar gärnet på slutet av filmen med M, men nu får ni inte veta mera, och filmen kommer EJ att läggas ut här. Pga många orsaker!

Men sjukt nöjd med filmen, och det blev mycket skratt vill jag lova :) Men sjukt rolig och lärorik dag med flickorna!


Tjaoo!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Dagens Datum

Omröstning

Har du träffat mig?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards