Alla inlägg under mars 2009

Av Marie - 16 mars 2009 11:30

I lördags hade jag då inflyttningsfest och även födelsedagsfest för malin då! Vi mötte upp C på busstation när han kom hit, och sen blev det bolaget, sen gick vi och käkade! Sen drog vi hem till mig och kollade hockeyn och drack lite öl, förbannade domar helveten, JAG VAR ARG!!! Aja sen kom Danne hit, så vi fortsatte då dricka och sen drog vi ner på bowligen och kollade läget, och vi tog oss en turkisk peppar, (så jäävla gott) men det sög verkligen där nere så vi drog till valvet istället och där ute möter jag min klasskompis P, han jobbar där och kollar leg osv. :) Och där inne dansades de och sen träffade jag D, gick och snackade en massa osv och det slutade med att han följde med oss hem och vi snackade till typ 6 på morron haha. Men men kul hade jag iaf, i vissa stunder!


Och igår var vi sjukt sega så det blev att kolla film vi fyra, malin jag C och D!


Men idag måste jag plugga, buhää! Men men, skit bra helg och underbara människor så nu ska jag nog ha landat och fått ny energi!


Kram på er! 

Av Marie - 13 mars 2009 17:19

Vill börja med att gratta min underbara vän Malin på hennes 22 års dag :)

Idag har jag busat runt på stan med världens bästa mamma <3 hämtade ut mitt leg osv, huvva men bättre än förra ;) Annars har jag inte hunnit med så mycket mer, men imorron blir det iaf inflyttningsfest/födelsefest, och sen blir det utgång. och Crille kommer från ösund :D Så sjukt länge sen jag träffade han så ska bli sjukt kul. JAA MORRO ;)


Ne nu ska jag göra annat, babaaj ;)

Brorsan, timrå ik är dom bästa.. haha ;)

Av Marie - 12 mars 2009 16:22

Nu är äntligen inneveckan över, och idag har vi haft en föreståndare från Hassela kollektivet hos oss.. och jag blev faktiskt grymt sugen på att göra min 19 veckors LIA hos dom, ska nog iaf ner på studiebesök i två veckor och kolla läget. För er som inte vet vad det är så kan jag berätta  att det är ett Behandlingshem för ungdomar, både tjejer och killar! Och denna dag har gått grymt snabbt, inte för att jag klagar men ;) Ikväll är det match igen, säger ingenting för än efteråt, får se hur det går :)


Nu vill Tobbe att jag byter blogg, han har nämligen gjort iordning en blogg till mig, den blev GRYM! Så får se hur jag gör, jag hör av mig ang det!


Hare göttans.. och ni, bryt inte ihop - bryt ensam!

Av Marie - 11 mars 2009 22:13

Vann ikväll igen mot Hv, så nu står det 3-1 i matcher till oss.. Hoppas på vinst imorron igen för då är vi typ.. klara och har kört ut hv ;) Men om inte så avgörs det i timrå på lördag! :D men iaf, grymt bra seger ikväll! hoppas du inte är allt för sur S ;) *hahaha*


Babaaj!

Av Marie - 11 mars 2009 20:45

Nu håller jag på med utvärderingen av kursen - Droger,missbruksbeteenden och olika behandlingsmetoder. Ska bli skönt nu när den slutar imorron :) Iofs så påbörjar vi en ny direkt, men slipper sitta på skolan iaf.. Bra skit!


Svar på Malin´s frågor: Först kramade Annica mig, och sen T,  Madde och Isabell :)  Och jo dom lekarna är ganska roliga, om man har ett helt knä för man får springa som fan *haha*


Nu fortsätta!


Av Marie - 11 mars 2009 16:03

Dagen har varit ganska bra på skolan, jobbigt innan lunch bara massa redovisningar vilket man blir grymt trött av att bara sitta och lyssna.. Men jag överlevde de med världens smärta i halsen! Sen på eftermiddagen kom T och gjorde sin livestory, ojoj så jäkla bra han är, och lika vacker på utsidan som insidan alltså ;) Vi fick även skriva ett brev till T, hehe "kärleksbrev" nerå ;) Sedan lekte vi två lekar med han också, ena var "jag har gjort, blabla" Och sedan skulle vi går runt omkring och när läraren klappade en gång i händerna så skulle vi skaka hand och presentera oss för den som stog framför oss haha va sjukt roligt iaf, sedan körde vi likadant fast då skulle vi fråga personen om vi fick krama om den, haha! Sista dagen imorron, då kommer Hassela och har föreläsning för oss, lär väl somna typ!


Ne göra annat nu, försöka bli frisk kanske? ^o)

Kram!



Av Marie - 11 mars 2009 07:50

Igår på skolan kände jag att jag började få ont i halsen, tänkte att det går ju snart över.. var slö hela kvällen igår och kände att febern började komma, och samma visa igen då, vaknade imorse och kunde inte svälja. Va fan det är knappt 2 veckor sen jag var sjuk? Och jag som har innevecka, aja jag måste på skolan iaf tyvärr! Härda ut dom här 2 sista dagarna nu . Det ömmar i hela kroppen och huvvet känns som en blyklump ;s Så jävla typiskt! Bläää less!


ne stoppa i sig alvedon och sedan åka på skolan och försöka hänga med!

Hoppas ni håller er friska iaf :)

Kram! 

Av Marie - 10 mars 2009 17:22

SKIT BRA på redovisningen idag, fick verkligen bra feedback av både klassen och läraren och det känns dunder skönt nu att den är över! Plus att J i klassen sa i bilen på vägen hem nu att våran film var bra mycket bättre än dokumentärerna som brukar gå på tv, jag kanske borde bli skådespelare istället? ;) hah! Nemen dagen flöt på bra, jobbigt med alla redovisningar bara och det fortsätter imorron, men tobbe kommer också till oss och ska köra en livestory.. ska bli jävligt intressant :) En f.d missbrukare :)

Och... jag har fått ont i halsen IGEN ;'/ Fan ta mig om jag blir sjuk igen, fan är ju ledig nästa vecka och allt och då tänker jag inte ligga hemma och vara sjuk, så får vila ikväll och se om det känns bättre tills imorron :) 


Baabaj! 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Dagens Datum

Omröstning

Har du träffat mig?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards