Alla inlägg den 6 april 2010

Av Marie - 6 april 2010 15:38

I lördags blev det utgång på valvet :)

På dagen gick vi på stan och kikade lite, dom hyllade bla Patrik som tog OS brons *bra bra* Solle grabbar kan dom också ;) Träffade även "lillebror" där nere från jönköping som var här under påsk, men han var så sjukt blyg haha :)

Sedan blev det hem och göra sig iordning m.m sen iväg och möta upp "lillebror" men vi stog bara ute och snackade i solen, ganska länge också :)

Men på valvet var det först jäkligt segt, typ nada folk? Förutom "lillebror"s storebror och syrra :) Men folket kom runt halv 12 och kvällen blev vääldigt lyckad och jönköpingarna var hur härliga som helst :D Och träffade även massa annat kult folk :D Sedan blev det hemgång, och det var sjukt mycket folk på stan för engångskull.. Men väl hemma så ringer det och då är det efterfest hos "lillebror"´s syster som bor här i solle.. När vi börjar dra oss ditåt så är det nå grabbar utanför mig som skriver "heja djurgården" och vi kunde ju såklart inte hålla käften så det blev en massa skrik här utanför haha.. Aja sedan så märker "c" (lillebror´s storesyrra som också bor i jönköping) oss så vi gick med henne en sväng :) Sedan fick hon skjuss men vi lyckades ändå komma dit samtidigt som henne henne fast vi gick(?) Jaja, väl där så ligger T och sover (johanssons det med) haha, han var helt slut efter valvet tydligen, gick inte väcka honom heller :) Men vi kom iaf hem runt halv 7 på morgonen, så det blev en helkväll med roligheter :)


Usch vilket struligt inlägg, men det bjuder jag på! ;D

men va iaf skit kul att träffa Johansson´s, och självklart blir det att göra om det, men nu blir det i jönköping istället förmodligen :)


Hweppa!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Dagens Datum

Omröstning

Har du träffat mig?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards